Glazenwasser Rotterdam: schone ramen in uw huis of bedrijfspand

In eigenlijk elk (bedrijfs)pand en woonhuis zit beglazing. Natuurlijk is het fijn om deze schoon te kunnen houden. Het staat niet alleen netjes en is representatief, maar ook komt er op die manier veel meer licht binnen. Woont u in Rotterdam of omgeving, dan biedt een glazenwasser Rotterdam uitkomst. Wij van VS Schoonmaak werken in Rotterdam en omgeving. We gebruiken moderne materialen en hulpstukken zodat u altijd gegarandeerd kunt genieten van schone ramen.

Neem contact op

Glazenwasser Rotterdam: glasbewassing en andere facilitaire diensten

VS Schoonmaak is een facilitair dienstverlener uit Rotterdam. Wij hebben een ruime ervaring met glasbewassing, reguliere schoonmaak, specialistische reiniging en vloeronderhoud in de breedste zin van het woord. Als glazenwasser Rotterdam zijn wij actief voor zowel particulieren als bedrijven en helpen u graag met:

 • Glasbewassing van woningen en bedrijfspanden
 • Eenmalige schoonmaak van woningen en bedrijfspanden
 • Schoonmaakonderhoud van woningen en bedrijfspanden
 • Periodiek vloeronderhoud
 • Gevelreiniging

Glazenwasser Rotterdam – Waarom VS Schoonmaak?

Als glazenwasser werken wij met duidelijke prijsafspraken. Ook hebben wij uitsluitend professioneel personeel in dienst en zijn alleen de beste werkmaterialen goed genoeg. Onze medewerkers zijn altijd up-to-date over de laatste schoonmaaktechnieken. VS Schoonmaak verzorgt de complete glasbewassing van uw gebouw of woonhuis. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei facilitaire diensten. Denk hierbij aan gevelreiniging zoals graffiti verwijderen en hoge- en lage drukreiniging en specialistische reiniging zoals het reinigen van een tapijt of meubilair.

Neem contact op

Glazenwasser Rotterdam diensten

Een pand met vuile ramen is niet echt uitnodigend. Het is smerig en het ziet er onverzorgd uit. Wij snappen dat het onderhouden van de ramen van een groot bedrijfspand veel tijd kost. Een glazenwasser Rotterdam en omstreken biedt hierbij uitkomst. Met onze ervaring en deskundigheid hebben wij uw ramen in no time (weer) helemaal schoon. Zo zien uw bezoekers dat u uitsluitend kwaliteit levert. Als glazenwasser Rotterdam leveren wij de volgende diensten:

 • Glasbewassing
  Schone ramen leveren een positieve bijdrage aan de arbeidsomstandigheden. Ziekteverzuim kan hierdoor verminderd worden. Met een glazenwasser zorgt u ervoor dat de glasbewassing goed geregeld is en dat zowel u als uw medewerkers altijd kunnen genieten van een mooi uitzicht. Maar ook als u op zoek bent naar een glazenwasser Rotterdam voor uw woonhuis, kunt u terecht bij VS Schoonmaak.
 • Hoogwerker
  Wilt u een gevel en de bijbehorende ramen laten wassen die zich op 10 meter boven de grond of hoger bevinden? Kies dan voor een hoogwerker. Wij hebben twee hoogwerkers in bezit, wat betekent dat wij geen hoogwerkers in hoeven te huren. Een goede besparing, zowel voor ons als voor u als eindklant. Uiteraard zijn onze medewerkers ervaren in het besturen van deze hoogwerkers.
 • Telescoop
  Is uw gevelglas moeilijk bereikbaar? Dan kunt u uw gevel door ons als glazenwasser Rotterdam ook laten reinigen met een telescoop. Deze telescoop reikt tot 10 meter hoog en is twee tot vier keer sneller dan wanneer u “gewoon” uw glazen laat wassen. Bovendien is het een milieuvriendelijke methode en werkt het streep- en vlekkeloos, ook als het zonnig is.

Contact en meer informatie

Bent u op zoek naar een glazenwasser Rotterdam en bent u benieuwd welke opties VS Schoonmaak u kan bieden? Vul dan het contactformulier in, stuur een mail of neem telefonisch contact op via 0180 – 69 04 22.

Contactformulier