Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Voor een goed schoonmaakbedrijf in Barendrecht hoeft u niet verder te kijken dan VS Schoonmaak. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in diverse vormen van reiniging en kunnen u dus bij alle schoonmaakwerkzaamheden van uw pand van dienst zijn.

Hoe werken wij?

Voor ons is schoon niet zomaar een doekje langs de randjes. Wij zetten namelijk alleen professionele middelen in om uw werkomgeving ook echt schoon te krijgen. Een schone werkomgeving zal er immers voor zorgen dat het ziekteverzuim van uw werknemers niet onnodig stijgt en daarnaast zal uw pand een betere uitstraling krijgen. Daar komt nog bij dat wij voor elk pand maatwerk leveren, want elk gebouw is uniek en heeft een unieke behandeling nodig.

Diensten van schoonmaakbedrijf Barendrecht

Wij kunnen u bij vrijwel alle schoonmaakwerkzaamheden van dienst zijn, wij bieden onder andere het volgende aan:

  • Schoonmaak: dagelijks en periodiek onderhoud
  • Gevelreiniging: hoge en lage druk reiniging, graffiti verwijdering en reiniging van aluminium gevels
  • Glasbewassing: zowel voor hoog- als voor laagbouw
  • Diverse andere vormen van reiniging die ons specialisme vereisen.

Onze referenties

Als schoonmaakbedrijf in Barendrecht hebben wij al voor vele klanten werk mogen verrichten. Vanzelfsprekend zijn wij dan ook trots op onze referenties en dus willen wij graag goed werk blijven leveren. Dit houdt in dat wij altijd naar uw wensen zullen luisteren en daar onze werkmethode op aanpassen. Klantvriendelijkheid en perfect werk zijn tenslotte waar wij het voor doen.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neem dan contact op via ons contactformulier of vraag direct een offerte aan.

Stuur mij een offerte