Sluit navigatie

Ambulant Objectleider m/v parttime

Functieomschrijving:
De Ambulant Objectleider van VS Schoonmaak B.V. is een spin in het web. Bij deze klantgerichte schoonmaakorganisatie ben je als Ambulant Objectleider verantwoordelijk voor de instructie, begeleiding, controle en de urenregistratie van het uitvoerend personeel. Je rapporteert direct aan de Operationeel Manager, bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en draagt tevens vanuit die rol zorg voor een goede afstemming tussen de interne werkprocessen en de gewenste kwaliteit van de dienstverlening op de diverse objecten. Tevens draagt je actief bij aan de uitbreiding van de VS Schoonmaak dienstverlening binnen het rayon, zowel bij bestaande als nieuwe klantrelaties.

Functie eisen:
Je hebt een MBO of MBO FD werk- en denkniveau en meerjarige ervaring in een leidinggevende functie binnen de zakelijke dienstverlening. Ervaring in de schoonmaakwereld is een pre, maar niet noodzakelijk. Organiseren, aansturen en direct uitvoeren in een hectische omgeving behoren tot je natuurlijke vaardigheden. Je bent in staat je aandacht te verdelen tussen directe uitvoering en de meer organisatorische en planmatige taken van deze functie. Het onder andere administratief bijhouden, structureren, verwerken en controleren van de uren voor je rayon zijn tevens een wekelijks terugkerend fenomeen. Ook het terugdringen van het verzuim binnen je rayon moet een uitdaging voor je zijn. Je bent in bezit van rijbewijs.

Wij bieden:
VS Schoonmaak B.V. is een dynamische en op de toekomst gerichte organisatie met korte communicatielijnen, waarin teamgeest, betrokkenheid en aandacht voor mensen centraal staat. Naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij voldoende ruimte voor ontplooiing waarbij in een breed takenpakket een beroep wordt gedaan op je kwaliteiten, capaciteiten en ambitie. De functie wordt in eerst instantie aangegaan voor 30 uur per week met eventueel een aanvulling naar een werkweek van 36 uur.

Sollicitatie formulier

Vacature code
Persoonlijke gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Profiel

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven