Industriële reiniging

Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw visitekaartje als een kantoorpand. Industriële reiniging van uw bedrijfshal is dus tamelijk belangrijk. Als uw bedrijfspand er netjes uitziet, zegt dat ook wat over de manier waarop u in het (zaken)leven staat. Laat u verrassen door VS Schoonmaak. Wij zijn expert op het gebied van industriële schoonmaak. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag om uw pand te laten stralen als nooit tevoren.

Vakkundige schoonmakers

Bij industriële reiniging van uw bedrijfshal, moet u denken aan het schoonmaken van objecten van (roestvrij)staal, aluminium, kunststof en keramiek. Het reinigen van machines, vloeren, leidingen, tanks, et cetera, maakt hier ook onderdeel van uit. Onze vakkundige schoonmakers maken gebruik van hoogwaardige reinigingsapparatuur, en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er weer fris uitziet.

Industriële reiniging rondom uw bedrijfshal

Ook voor de industriële reiniging van de gevels van uw bedrijfshal, het parkeerterrein, de eventuele laad- en losperronnen, overdekte carports, fietsenstallingen en containerhokken kan met VS Schoonmaak een goed concept gemaakt worden. Wij vinden het belangrijk om aan al uw wensen rondom industriële reiniging te voldoen.

All-in schoonmaakoplossing

Heeft u behoefte aan industriële reiniging van uw bedrijfspand en de omliggende ruimtes? Neem dan vooral contact op met VS Schoonmaak. Met de veelzijdigheid van onze werkzaamheden en onze all-in schoonmaakoplossing, ontzorgen we u compleet. Onze overige facilitaire diensten sluiten hier naadloos op aan. U kunt met een gerust hart de industriële reiniging van uw gevel aan ons overlaten.

Offerte aanvragen
metselwerk-reinigen-gevel-reinigen

Hoge- en lage druk reiniging

Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten naar gelang de staat van de gevel.

lees meer
graffiti-verwijderen-gevelreiniging

Graffitiverwijdering

Heeft u last van ‘kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat ons dan uw gevel schoonmaken en behandelen met een beschermende laag.

lees meer
aluminium-reinigen-gevelreiniging

Aluminium gevels

Het reinigen van aluminium puien is een vak apart. In de bouw is onderhoudsvriendelijk aluminium de laatste jaren de stnadaard geworden.

lees meer
spui 1

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven