Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht.
Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen. Het materiaal wordt brozer en kwetsbaarder. Het is dus verstandig om uw kunststof kozijnen regelmatig te reinigen en te conserveren met een beschermende laag.

VS Schoonmaak weet uit ervaring welke applicatie past bij uw materiaal, afhankelijk van het gebruik en aan welke invloeden het blootstaat.

Wij kunnen de reigining en conservatie opnemen in een periodiek onderhoudscontract, eventueel in combinatie met het periodiek glaswassen.

Offerte aanvragen
metselwerk-reinigen-gevel-reinigen

Hoge- en lage druk reiniging

Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten naar gelang de staat van de gevel.

lees meer
graffiti-verwijderen-gevelreiniging

Graffitiverwijdering

Heeft u last van ‘kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat ons dan uw gevel schoonmaken en behandelen met een beschermende laag.

lees meer
aluminium-reinigen-gevelreiniging

Aluminium gevels

Het reinigen van aluminium puien is een vak apart. In de bouw is onderhoudsvriendelijk aluminium de laatste jaren de stnadaard geworden.

lees meer
chemisch-reinigen-gevel

Industriële reiniging

Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw visitekaartje als een kantoorpand.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven