Hoogwerker

Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden. Hoger dan 10 meter werken met een ladder is namelijk verboden. Een hoogwerker is dan een oplossing.

VS schoonmaak BV Glas & Gevelreiniging heeft twee eigen hoogwerkers in beheer. Wij hebben een Teupen, 25 meter hoog en een Teupen, 30 meter hoog. Een voordeel hiervan is dat wij nu niet meer veel hoogwerkers hoeven in te huren. De huurprijzen liggen namelijk vrij hoog.

Opdrachten waarbij gebruik moet worden gemaakt van een hoogwerker, kunnen wij hierdoor goedkoper aanbieden, doordat wij twee eigen hoogwerkers hebben. Uiteraard zijn onze medewerkers vakkundig en ervaren met het besturen van deze hoogwerkers. Wij werken snel en op een veilige manier.

glasbewassing-schoonmaakbedrijf

Glasbewassing

Stel, u rijdt langs een pand met vuile ramen. Uw verwachtingen van die onderneming zullen niet erg hooggespannen zijn... En hoe zit het met de ramen van uw pand?

lees meer
glazenwasserij-vs-schoonmaak

Vakmanschap

Schoonmaken zal maar je passie zijn. Dan bekijk je, zelfs op vakantie in een mooie stad, de gebouwen als ‘makkelijk schoon te houden’ en als ‘een uitdagende klus’.

lees meer
glasbewassing-barendrecht

Hoogwerker

Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven