Vakmanschap

Vakmanschap is meesterschap 
Schoonmaken zal maar je passie zijn. Dan bekijk je, zelfs op vakantie in een mooie stad, de gebouwen als ‘makkelijk schoon te houden’ en als ‘een uitdagende klus’. Onze gecertificeerde vakmannen kunnen het allebei. 

Gebouwen vragen evenveel creativiteit en meesterschap van de architect als van de glazenwasser, die met de toegenomen veiligheidseisen, toch elke uithoek moet kunnen bereiken. Bij moderne utiliteitsgebouwen vaak geholpen door gevelonderhoudsinstallaties, bij oudere gebouwen worden ladders en mobiele hoogwerkers ingezet. 

VS Schoonmaak houdt de ontwikkelingen op het gebied van techniek, Arbo en milieu scherp en de gaten en zorgt dat haar mederwerkers up to date geschoold zijn. Zo bent u altijd verzekerd van veilig en verantwoord vakmanschap.

Offerte aanvragen
glasbewassing-schoonmaakbedrijf

Glasbewassing

Stel, u rijdt langs een pand met vuile ramen. Uw verwachtingen van die onderneming zullen niet erg hooggespannen zijn... En hoe zit het met de ramen van uw pand?

lees meer
glazen wassen met hoogwerker

Tuckerpool

Osmose-water (gedemineraliseerd water) heeft een zeer oplossend vermogen, waardoor alle vervuilingen loslaten en een schoon, streeploos oppervlak achterblijft.

lees meer
glasbewassing-barendrecht

Hoogwerker

Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven