Schoonmaak

Schoonmaakonderhoudeen schone werkomgeving is pure winst.

‘Het realiseren van een schone werkomgeving, waarin mensen, machines en productieprocessen optimaal moeten kunnen functioneren’, dat is het specialisme van VS Schoonmaak.

Onze expertise bestrijkt het schoonmaakonderhoud van: kantoren, fabrieken, scholen, zorgcentra, winkels, sportaccommodaties, hoogbouw en laagbouw, modern en monumentaal, 10 m² en 30.000 m², uw bureau of de productielijn in een fabriek. Veelzijdiger bestaat niet...

Zuiver vertrouwen 
Door onze niet aflatende inzet en pro-actieve instelling hebben we het vertrouwen gewonnen van diverse opdrachtgevers. De langdurige relatie die we met hen hebben opgebouwd, is ons bewijs van hun tevredenheid. En daar zijn we best trots op.

Milieubewust 
'Groen' werken betekent voor ons dat we alleen de hoognodige schoonmaakmiddelen gebruiken en bij voorkeur afbreekbaar. Ook wij willen de aarde schoon achterlaten.

Offerte aanvragen
schoonmaakwerkzaamheden-vs-schoonmaak

Dagelijks onderhoud

Een schoon werk- en leefklimaat is belangrijk voor het welbehagen van de mens. Overal waar mensen werken, moet het schoon zijn en blijven.

lees meer
INIT gebouw Amsterdam (12).jpg

Periodiek vloeronderhoud

Wie kent ze niet, de lange gangvloeren van linoleum, of de klaslokalen van scholen met duurzame linoleumvloeren, kunststofvloeren of de naaldvilt vloerbedekking.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven