Dieptereiniging sanitair

Toiletten en andere sanitaire ruimtes hebben regelmatig dieptereiniging nodig om de hygiëne op een hoog niveau te houden. Voor velen is het een doorn in het oog wanneer er sprake is van vervuiling binnen deze ruimtes. Om uw reputatie ‘smetteloos’ te houden gaat VS Schoonmaak graag voor u aan de slag. Met onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zorgen we ervoor dat uw sanitaire ruimtes prettig blijven om te betreden.

Werkzaamheden dieptereiniging sanitair

Als u uw sanitair niet regelmatig laat onderhouden ontstaat er zichtbare én onzichtbare verontreiniging. Denk daarbij vooral aan zeepresten, kalkafzetting en bacteriën die zich bevinden in de voegen van het tegelwerk. Tijdens een jaarlijkse dieptereiniging van uw sanitair verwijderen wij al deze vormen van vervuiling met behulp van uitstekende schoonmaakmiddelen.

Onderhoud sanitair

Het kan voorkomen dat bepaalde onderdelen in de sanitaire ruimte defect zijn, zoals: de toiletzitting, armaturen, de toiletpot, kranen, et cetera. Deze onderdelen zullen wij, indien u dat wenst, demonteren en vervangen. Ook kunnen wij installaties voor u desinfecteren. Zo onderhouden wij uw sanitair op een verantwoorde manier. Bovendien verlengen we hiermee de levensduur van uw sanitaire ruimtes

Gecertificeerde medewerkers

Onze deskundige en betrokken medewerkers zullen er alles aan doen dat uw sanitaire ruimtes weer fris ruiken en ogen. Zij doen dit overigens op een veilige en verantwoorde manier. Zij zijn allen gecertificeerd en houden daardoor rekening met alle veiligheidseisen en dergelijke.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden rondom de dieptereiniging en het onderhoud van uw sanitair? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze service, werkzaamheden en schoonmaakmiddelen.

Stuur mij een offerte