Meubelreiniging

Bent u de vlekken op de banken en stoelen binnen uw bedrijf zat? VS Schoonmaak reinigt uw meubels op professionele wijze. Dankzij onze deskundige medewerkers zullen uw meubels er weer schoon uitzien en plezierig zijn om op te zitten. Bovendien verlengt u de levensduur van uw kantoormeubilair en dat is goed voor uw portemonnee. 

Meubelreiniging door een professional

Meubelreiniging is een risicovolle klus. Daarom is het belangrijk dit door een professional te laten doen. Veel meubelstoffering is op een speciale manier geverfd of heeft een bepaalde behandeling ondergaan. Daardoor zijn niet alle schoonmaakmiddelen geschikt. Wij weten precies welke schoonmaakmiddelen wel en niet gebruikt kunnen worden.  Bij ons zijn uw meubels dus in goede handen.

Kantoormeubilair impregneren en ontgeuren

Kantoormeubilair wordt zeer intensief gebruikt en heeft jaarlijks een schoonmaakbeurt nodig. Wij hanteren verschillende soorten meubelreiniging, onder andere: impregneren en ontgeuren. Door te impregneren wordt uw meubelstof beter beschermd. Vlekken worden hierdoor gemakkelijker afgestoten. Met een speciale methode kunnen we uw meubels ook ontdoen van onprettige geuren. 

Een frisse uitstraling

Naast meubelreiniging hebben wij ons gespecialiseerd in vele andere reinigingsvormen. Zo zijn we bedreven in het reinigen van gevels, glasbewassing en meer specialistische vormen van schoonmaak. Wij doen er alles aan uw bedrijf een frissere uitstraling te geven. Dit is niet alleen fijn voor uzelf en uw medewerkers: het levert ook een positieve bijdrage aan de reputatie van uw bedrijf.

Contact

Wilt u meer weten over meubelreiniging of andere schoonmaakwerkzaamheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. 

Stuur mij een offerte