Speciale coating beschermt gevels

CVU.jpg03 apr

Speciale coating beschermt gevels

 

Een gebouw is het visitekaartje van het bedrijf en VS Schoonmaak is er in gespecialiseerd om dit ook zo te houden. Dit geldt niet alleen voor het reguliere onderhoud, maar ook voor onze specialistische activiteiten zoals de gevelreiniging. Dat is voor ons niet alleen een kwestie van het verwijderen van het ‘verleden’ maar ook het voorbereiden op de toekomst. 
Met onze expertise, ervaring en apparatuur kunnen we elke gebouw reinigen. Het maakt niet of dat nu van beton, baksteen of natuursteen is. Na de reiniging voorzien we de gevel van een speciale coating die het voor jaren beschermt tegen invloeden van buitenaf.

VS Schoonmaak werkt onder meer met de nieuwe gevelreinigingstechniek ‘sandwashing of micronevel’. Een systeem waarbij de gevels worden gereinigd, mét behoud van de originele structuur van steen en voeg. Het reinigingsresultaat is optimaal: de oorspronkelijke materialen en kleuren komen weer tevoorschijn. Dit in tegenstelling tot behandeling met bijvoorbeeld grit - of zandstralen. 
Er worden geen zuren en chemische middelen gebruikt, maar een combinatie van olivinezand, lucht en water, onder een druk van ongeveer 2-5 bar. Dit levert een schitterend resultaat op. Ook geïnteresseerd in een schone gevel. Neem dan contact op met Richard de Mooij, tel. 0180-690422.

 


« Terug

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven