'MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen'

24 jul

‘MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is een intensieve activiteit. Vooral in de huidige schoonmaakmarkt met vaak erg lage marges, hoge kwaliteitseisen, veiligheid, milieu, arbo-regelgeving en goed ondernemerschap. Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, onze werknemers, onze leveranciers, het milieu, kortom richting alle betrokken partijen en factoren in onze omgeving. Niet alleen een verantwoorde en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding is voor ons van groot belang, maar ook onze zorg naar mens en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal binnen het beleid van VS schoonmaak BV Glas & Geveltechniek. Wij zijn altijd op zoek naar het juiste evenwicht tussen Welzijn (People), Milieu (Planet) en de Markt (Profit).

People

VS Schoonmaak BV Glas & Geveltechniek is actief betrokken bij de gezondheid, veiligheid en welzijn van mensen. Door het voeren van een effectief ziekteverzuimbeleid ligt het verzuimpercentage ver beneden het landelijk gemiddelde. Wij luisteren niet alleen naar onze medewerkers, maar proberen ook altijd naar oplossingen te zoeken. Dit resulteert in tevreden medewerkers en een prettige werksfeer. Door het aanbieden van diverse opleidingen stimuleren wij de mensen zichzelf verder te ontwikkelen.  VS schoonmaak BV Glas & Geveltechniek  investeert ook in sociale duurzaamheid. Mensen met een indicatie Sociale Werkvoorziening, Wajong-ers en mensen met een arbeidshandicap krijgen bij ons de mogelijkheid de reguliere arbeidsmarkt in te stromen.

Planet

Een verantwoord schoonmaakbedrijf is zich bewust van het feit dat de schoonmaakbranche een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het milieu. Bij het uitvoeren van onze schoonmaakdiensten maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Door de toepassing van micro-vezeltechniek is het gebruik van chemicaliën sterk gereduceerd. Tevens maken wij gebruik van doseertechnieken waardoor we verspilling voorkomen en minder afval genereren. 

Profit

VS schoonmaak BV Glas & Geveltechniek is een zelfstandige onderneming. Dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van externe financiers of een groot moederbedrijf. Onze strategie is transparant en gericht op het streven naar continuïteit, stabiel ondernemen en een gezond rendement. "Profit" behalen wij niet alleen uit financieel rendement maar ook uit maatschappelijk rendement.

http://www.mvonederland.nl/partners-en-netwerken/partnerlogo

« Terug

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven