• Download (3)
  • Download (2)
  • Download (1)

Gevelreiniging

Gevelreiniging: alleen perfectie volstaat! 
Voor VS Schoonmaak is gevelreiniging niet alleen een kwestie van het verwijderen van het ‘verleden’ maar ook het voorbereiden op de toekomst. 

Met onze expertise, ervaring en apparatuur kunnen we elk gebouw reinigen. Daarna voorzien we de gevel van een speciale coating die het voor jaren beschermt tegen invloeden van buitenaf. Samenstelling en techniek van deze methode? Dat is het goedbewaarde huisrecept van VS Schoonmaak. 

De uitstraling van uw pand wordt niet alleen bepaald door de gevel maar ook door de ramen. Wanneer de gevel schoon is maar de ramen zijn nog vuil, dan kan dit afbreuk doen aan het beeld over uw organisatie. Wij voeren daarom naast gevelreiniging ook glasbewassing uit.

VS Schoonmaak staat voor korte lijnen en lange relaties. Daarom kunnen we, samen met onze vastgoedadviseur, u een onafhankelijk meerjaren-advies geven, dat ook uw onderhoudsbudget netjes houdt.

Offerte aanvragen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht.Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen.
Lees meer

Industriële reiniging

Industriële reiniging Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw
Lees meer

Hoge- en lage druk reiniging

Hoge- en lage druk reiniging Hoge druk reiniging Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel
Lees meer

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen Heeft u last van ‘jonge kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat VS Schoonmaak uw gevel
Lees meer

Aluminium gevels

Aluminium gevels Het reinigen van (gemoffelde) aluminium puien is een vak apart. De bouw is in de afgelopen 30 jaar van
Lees meer