Kantoor schoonmaken

Openbare gebouwen zoals kantoren, worden meestal intensief gebruikt. Naast de vaste medewerkers lopen er veel andere bezoekers over vloer of tapijt naar binnen. Om die reden eist een kantoorruimte een reiniging op maat. U kunt ervoor kiezen om dit zelf ter hand te nemen, of om dit uit te besteden. Draagt u het schoonmaakwerk liever over aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Wij, VS Schoonmaak, willen deze taak graag dagelijks voor u uitvoeren, zodat u alle tijd hebt om u te richten op de bedrijfsvoering.

Stofzuigen, zemen, toiletten reinigen, het hoort er allemaal bij. Het is noodzakelijk dat uw pand dagelijks wordt schoongehouden, vooral ook omdat een schone werkomgeving bijdraagt aan een prettig werkklimaat en de gezondheid van uw werknemers. Daarbij komt ook dat uw klanten een positiever beeld van uw bedrijf krijgen, wanneer uw werkomgeving netjes wordt onderhouden.

Wie zijn wij?

VS Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met een brede kennis en ruime ervaring. Als schoonmaakbedrijf hebben wij voor diverse instellingen en bedrijven, werkzaamheden uit mogen voeren. Het personeel dat bij ons in dienst is, is veelal in het bezit van een SVS diploma, of wordt daarvoor opgeleid en tevens bijgeschoold. Schoonmaken is een vak, en met deze opleiding worden basiskennis en -vaardigheden nauwkeurig bijgebracht.

Onze schoonmaakdiensten voor kantoren

Als schoonmaakbedrijf zijn wij volledig op de hoogte van de profijten van een schoon kantoor. Dat is voor ons de reden dat wij uw bedrijfspand niet slechts gedeeltelijk, maar volledig onder handen nemen wanneer u dat wenst. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Reinigen van sanitaire voorzieningen
  • Schoonhouden van de entree
  • Reinigen en onderhouden van vloeren
  • Schoonmaken van bureaus
  • Glasbewassing

Vanzelfsprekend bent u altijd vrij in uw keuze en bepaalt u zelf welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren. Wij zetten ons bij elke klus even sterk in voor een schone werkomgeving!

Contact

Wilt u uw kantoor of ander bedrijfspand schoon laten maken door VS Schoonmaak? Vraag dan een offerte bij ons aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier, of via 0180 – 69 04 22.

Stuur mij een offerte