• Download (2)
  • Download (1)

Tapijt reinigen voor bedrijven

Als uw bedrijfspand hygiënisch en fris is, maakt u een goede indruk bij uw klanten. Een schoon tapijt of vloerkleed draagt daar zeker aan bij. VS Schoonmaak reinigt regelmatig vloerkleden en tapijten voor bedrijven. We doen dit ook graag voor uw bedrijf.

Vloerkleed of tapijt reinigen voor bedrijven

Tapijt varieert in materiaal en afwerking, maar ook in de aard van vervuiling komen grote verschillen voor. Het vuil hoopt zich op in de vezels en laat zich moeilijk verwijderen. Een enkele keer per week stofzuigen is niet voldoende om vervuiling te verwijderen en om te voorkomen dat stof en andere verontreiniging doordringt in polen van het vloerkleed in uw kantoor. Onze reinigingsmethodieken zijn stap voor stap opgebouwd, zodanig dat ieder soort tapijt of kleed op vakkundige wijze gereinigd kan worden. Het reinigen van het wollen tapijt of synthetische vloerkleed van uw kantoor kunt u gerust aan ons overlaten. In onze moderne werkplaats in Barendrecht krijgt uw tapijt de aandacht die het verdient.

Schoonmaakwerkzaamheden

Wij werken vakkundig, veilig en verantwoordt, en met uitsluitend gecertificeerde medewerkers  binnen de diverse gebieden van het specialistisch onderhoud. VS Schoonmaak B.V. biedt uw bedrijf:

  • Eenmalig of jaarlijks tapijt reinigen, basisreiniging
  • Adviseren van onderhoudsprogramma’s
  • Uitvoeren van onderhoudsprogramma’s
  • Plaatselijke vlekverwijdering

Offerte aanvragen

Reinigingsmethodes

Verschillende reinigingsmethodes

Als tapijtreinigingsspecialist hebben wij natuurlijk alle reinigingssystemen in huis:

  • Bonnet-padmethode: met deze methode wordt het tapijt onder lage druk ingeneveld met een reinigingsvloeistof en vervolgens behandeld met een katoenen bonnet-pad, welke oppervlaktevervuiling opneemt. Door het geringe gebruik van vocht heeft deze methode het voordeel zeer snel te drogen.
  • Sproei-extractiemethode: met deze methode wordt heet water met behulp van speciale reinigingskoppen onder druk in het tapijt gespoten en onmiddellijkopgezogen, waardoor het tapijt praktisch droog achterblijft. De diepste vervuiling wordt verwijderd en alle residu uitgespoeld.

Wilt u uw vloerkleed of tapijt van uw bedrijf laten reinigen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via het offerteformulier.

Downloads

Meer informatie over het specialistich reinigen van bepaalde materialen? Klik op het gewenste materiaal voor een pdf document met specifieke informatie.