Marmer schoonmaken

Marmer is een prachtige steensoort die men vaak associeert met luxe. Het is alleen wel een steensoort die de nodige aandacht vereist en goed onderhouden moet worden als u er lang van wilt blijven genieten. Voor de professionele reiniging van uw marmeren wanden en vloeren zit u bij VS Schoonmaak helemaal goed, wij hebben alle middelen in huis om uw marmer grondig schoon te maken.

Uw marmer schoonmaken

Net als andere kalkhoudende steensoorten, is marmer een gevoelige steensoort. Vuil en vocht kunnen het marmer gemakkelijk aantasten, vandaar dat grondig en zorgvuldig onderhoud een vereiste is. Daarom is het verstandig om eenprofessioneel schoonmaakbedrijfin te schakelen wanneer u uw marmer schoon wilt maken. Bij VS Schoonmaak weten wij hoe wij met deze kostbare steensoort om moeten gaan en welke middelen voor het beste resultaat zorgen. Wij zorgen ervoor dat het marmer volledig wordt schoongemaakt, zonder dat het materiaal alsnog beschadigd raakt.

Verder onderhoud aan uw marmer

Als u een marmeren vloer hebt is het verstandig om deze te laten kristalliseren. De vloer wordt dan eerst gepolijst door middel van diamanten schijven en daarna wordt het oppervlak behandeld met oxaalzuur. Dit zorgt ervoor dat bovenste gedeelte van de kalklaag, hard en slijtvast wordt, waardoor de vloer langer meegaat. Kristallisatie werkt overigens alleen goed bij nieuwe vloeren. Is uw vloer wat ouder en zijn er beschadigingen te zien? In dat geval kan alleen polijsten ook bescherming bieden. Ook deze werkzaamheden kan VS Schoonmaak voor u uitvoeren. Natuurlijk zullen wij uw vloeren altijd eerst inspecteren, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat de vloer op de juiste wijze wordt schoongemaakt en onderhouden.

Contact

Wilt u de beste zorg voor uw marmer? VS Schoonmaak is een ervaren schoonmaakbedrijf met veel kennis van het reinigen van marmer. Wij kunnen op professionele wijze uw marmer schoonmaken en verder onderhouden.
Meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Stuur mij een offerte