Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Heeft u een pand in de omgeving van Rotterdam en wilt u dat pand grondig laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf? In dat geval heten wij u van harte welkom bij VS Schoonmaak, het geschikte bedrijf voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

Diensten van schoonmaakbedrijf Rotterdam

Een schone werkomgeving draagt bij aan de gezondheid en het werkplezier van u en uw werknemers. Ook krijgen uw klanten een positiever beeld van uw bedrijf wanneer uw pand er schoon en verzorgd uitziet. VS Schoonmaak wil dit voor elkaar krijgen door u verschillende diensten aan te bieden. U kunt bij ons voor het volgende terecht:

Onze werknemers

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren schoonmakers, welke wij allemaal nauwkeurig hebben geselecteerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de schoonmaakdiensten op een goede manier en door betrouwbare medewerkers worden verricht.

Referenties van ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn wij bijzonder trots op onze referenties. In de loop van de jaren hebben wij al veel werk mogen verrichten voor diverse bedrijven, winkelcentra, scholen en andere instellingen in Rotterdam en de omgeving. Vanzelfsprekend willen dit graag zo houden en zelfs verbeteren, wij zullen er dan ook alles aan doen om het de klant gemakkelijk te maken door helder advies te geven en altijd te luisteren naar uw wensen.

Afspraak maken

Gebruik maken van onze diensten? Maak een afspraak zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Stuur mij een offerte