Gevelreiniging

Gevelreiniging: alleen perfectie volstaat! 
Voor VS Schoonmaak is gevelreiniging niet alleen een kwestie van het verwijderen van het ‘verleden’ maar ook het voorbereiden op de toekomst. 

Met onze expertise, ervaring en apparatuur kunnen we elk gebouw reinigen. Daarna voorzien we de gevel van een speciale coating die het voor jaren beschermt tegen invloeden van buitenaf. Samenstelling en techniek van deze methode? Dat is het goedbewaarde huisrecept van VS Schoonmaak. 

De uitstraling van uw pand wordt niet alleen bepaald door de gevel maar ook door de ramen. Wanneer de gevel schoon is maar de ramen zijn nog vuil, dan kan dit afbreuk doen aan het beeld over uw organisatie. Wij voeren daarom naast gevelreiniging ook glasbewassing uit.

VS Schoonmaak staat voor korte lijnen en lange relaties. Daarom kunnen we, samen met onze vastgoedadviseur, u een onafhankelijk meerjaren-advies geven, dat ook uw onderhoudsbudget netjes houdt.

Offerte aanvragen
metselwerk-reinigen-gevel-reinigen

Hoge- en lage druk reiniging

Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten naar gelang de staat van de gevel.

lees meer
graffiti-verwijderen-gevelreiniging

Graffiti verwijderen

Heeft u last van ‘kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat ons dan eerst uw gevel schoonmaken en daarna behandelen met een beschermende laag.

lees meer
aluminium-reinigen-gevelreiniging

Aluminium gevels

Het reinigen van (gemoffelde) aluminium puien is een vak apart. De bouw is in de afgelopen 30 jaar van houten en stalen kozijnen naar onderhoudsvriendelijk aluminium gegaan.

lees meer
spui 1

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen.

lees meer
chemisch-reinigen-gevel

Industriële reiniging

Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw visitekaartje als een kantoorpand.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven