Aluminium gevels

Het reinigen van (gemoffelde) aluminium puien is een vak apart. 
De bouw is in de afgelopen 30 jaar van houten en stalen kozijnen naar maatvast en onderhoudsvriendelijk aluminium gegaan. Het eerste, geanodiseerd aluminium, werd door de glazenwasser meegenomen in zijn periodieke ronde. De komst van de gemoffeld aluminium kondigde maximale kleurmogelijkheden en minimaal onderhoud aan.

Helaas bleek ons milieu een spelbreker en hebben veel gemoffeld aluminium gevels blijvende schade opgelopen. Gemoffeld aluminium leveranciers koppelen tegenwoordig zelfs onderhouds-richtlijnen aan hun garantievoorwaarden!

VS Schoonmaak volgt de product- en marktontwikkelingen op de voet, zodat wij de juiste adviezen geven voor het veilig en milieuvriendelijk schoonmaken van al uw aluminium gevels. Natuurlijk met een concurrerend prijskaartje.

Offerte aanvragen

Conserveren aluminium gevels

De noodzaak van het conserveren aluminium gevels. 
Laat u uw auto na het wassen ook altijd in de was zetten? Dan laat u dat bij uw kostbare pand toch zéker ook doen?

Conserveren is noodzakelijk om de waarde van uw pand te behouden. Daarom voorziet VS Schoonmaak uw gereinigde aluminium gevelkozijnen, beplating, dakranden, luifels en andere gevelelementen van een beschermende laag, waardoor vuil en agressieve bestanddelen uit de lucht minder kans krijgen hun vernietigende werk te doen.

Er zijn 2 manieren; het naspoelen met was en het aanbrengen van een poetswas. De eerste is voordeliger, de tweede duurzamer. Ons advies hierover zal altijd passen bij uw doelstellingen en uw budget.

Ook in geval van achterstallig onderhoud kan VS Schoonmaak de helpende hand bieden. En, kunnen we om technische redenen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan melden we dat. Want ook dat is het kwaliteitskenmerk van VS Schoonmaak.

metselwerk-reinigen-gevel-reinigen

Hoge- en lage druk reiniging

Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten naar gelang de staat van de gevel.

lees meer
graffiti-verwijderen-gevelreiniging

Graffitiverwijdering

Heeft u last van ‘kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat ons dan uw gevel schoonmaken en behandelen met een beschermende laag.

lees meer
spui 1

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen.

lees meer
chemisch-reinigen-gevel

Industriële reiniging

Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw visitekaartje als een kantoorpand.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven