Graffiti verwijderen

Heeft u last van ‘jonge kunstenaars’ die regelmatig uw pand als canvas gebruiken? Laat VS Schoonmaak uw gevel dan weer schoonmaken. Wij hebben de schone kunst van graffiti verwijderen helemaal in onze vingers, en zorgen ervoor dat uw pand er altijd goed en verzorgt uitziet. Onze deskundige schoonmakers hanteren verschillende manieren om graffiti te verwijderen.

Graffiti verwijderen met stoomcleanen

Bij graffiti verwijderen door stoomcleanen wordt water verhit tot zo’n 150 graden Celsius. De verf lost op, doordat we de stoom met een hoge druk tegen de gevel spuiten. Dit is de gemakkelijkste werkwijze waarmee we graffiti verwijderen.

Reinigingsmiddel en stralen

Wanneer graffiti verwijderen met stoomcleanen niet werkt, doordat er meerdere lagen graffiti over elkaar heen zijn gespoten of als er hardnekkige verf is gebruikt, hanteren we een speciaal reinigingsmiddel.  Als het daarmee ook niet lukt, hebben we stralen als oplossing. Dit is de meest hardnekkige vorm van graffiti verwijderen.  Als u dit door specialisten zoals wij laat doen, weet u zeker dat er geen schade ontstaat.

Beschermende laag

U hoopt waarschijnlijk dat uw gevel nooit meer wordt ondergespoten, maar u heeft hiervoor helaas geen garantie. Laat ons daarom uw gevel na het reinigen behandelen met een beschermende laag. Dan gaat graffiti verwijderen gemakkelijker in de toekomst. De bestaande ondergrond wordt dankzij deze maatregel vrijwel niet beschadigd.

Graffiti verwijderen in winkelcentra

Ook graffiti verwijderen rondom en binnen winkelcentra behoort tot onze specialiteiten. Hierbij kunnen speciale prijsafspraken gemaakt worden tegen aantrekkelijke leveringsvoorwaarden. Als VS Schoonmaak uw gevel straalt, dan straalt uw gevel weer echt.

Offerte aanvragen
metselwerk-reinigen-gevel-reinigen

Hoge- en lage druk reiniging

Gevelreiniging wordt vaak uitgevoerd met behulp van een hogedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten naar gelang de staat van de gevel.

lees meer
aluminium-reinigen-gevelreiniging

Aluminium gevels

Het reinigen van aluminium puien is een vak apart. In de bouw is onderhoudsvriendelijk aluminium de laatste jaren de stnadaard geworden.

lees meer
spui 1

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen verdienen ook aandacht. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, maar kunnen door geen of slecht onderhoud toch verouderen.

lees meer
chemisch-reinigen-gevel

Industriële reiniging

Bedrijfshallen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om onderhoud. Toch is het net zo goed uw visitekaartje als een kantoorpand.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven