Glasbewassing door een glazenwasser

Bent u op zoek naar een glazenwasser? Uw glazenwasser in Barendrecht staat voor u klaar! Met onze glasbewassing (en gevelreiniging) service streven wij naar een perfecte uitstraling van uw huis of pand.

Glashelder

Stel, u rijdt langs een pand met vuile ramen. Uw verwachtingen van die onderneming zullen niet erg hooggespannen zijn... En hoe zit het met de ramen van uw pand? Komt het er vaak niet van om het onderhoud aan de ramen van uw pand zelf uit te voeren? VS Schoonmaak neemt de zorg voor glasbewassing graag uit handen. Uw klanten, bezoekers en medewerkers weten zo dat ze kwaliteit van u kunnen verwachten. 

Kwaliteit

Over kwaliteit gesproken: wist u dat schone ramen een positieve bijdrage leveren aan de arbeidsomstandigheden en daardoor het ziekteverzuim verminderen? Schone ramen zijn hygiënisch, hun heldere lichtinval zorgt voor een ‘buiten’-gevoel, en wordt (vaak onbewust) als prettig ervaren. Het is dus aan te bevelen om te zorgen dat de glasbewassing goed geregeld is.

Glazenwasser Barendrecht inschakelen

Bij de uitvoering van de werkzaamheden wordt door de glazenwassers van VS Schoonmaak gewerkt met Arbo-dienst goedgekeurde (klim) materialen. Dat ervaren ònze medewerkers dan weer als prettig. Glashelder toch?

Offerte aanvragen
glazenwasser barendrecht

Vakmanschap

Schoonmaken zal maar je passie zijn. Dan bekijk je, zelfs op vakantie in een mooie stad, de gebouwen als ‘makkelijk schoon te houden’ en als ‘een uitdagende klus’.

lees meer
glazen wassen met hoogwerker

Tuckerpool

Osmose-water (gedemineraliseerd water) heeft een zeer oplossend vermogen, waardoor alle vervuilingen loslaten en een schoon, streeploos oppervlak achterblijft.

lees meer
glasbewassing-barendrecht

Hoogwerker

Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden.

lees meer

Vacatures

Werken bij VS Schoonmaak? Wij zijn continu opzoek naar nieuwe collega's in de meest uiteenlopende functies.

Bekijk hier onze vacatures

Contactinformatie

Ebweg 20
2991 LT Barendrecht

Telefoon: 0180 - 69 04 22
Mail: info@vs-schoonmaak.nl 
Google+: VSSchoonmaakBarendrecht

Scroll naar boven